Кукурудзяний крохмаль містить глютен
Де міститься багато глютену?
Клейковина або глютен – це група рослинних білків, які містяться в різних злаках, як пшениця, жито, ячмінь та овес та похідних від них продуктів. Для більшості людей глютен не є шкідливим, якщо він поступає в організм нечасто і у невеликих кількостях.
Яка каша не містить глютен?
Рис, кукурудза і гречка. Глютен не міститься в складі будь-яких видів рису (як білого, так і бурого). Гречка та інші псевдзернові (кіноа, амарант, сорго) лише нагадують злак, будучи травою – вони також не містять глютену.
Що таке кукурудзяний глютен?
Кукурудзяний глютен – це цінний продукт, що отримується в процесі переробки зерна кукурудзи на крохмаль та патоку. Являє собою чиситий білок та володіє гарними поживними якостями. Має кремово-жовтий колір і приємний хлібний запах. Використовується для годівлі сільськогосподарських тварин та птиці. Кеш
Кукурудзяний крохмаль — Вікіпедія
Кукурудзя́ний крохма́ль — крохмаль, добутий з кукурудзяних зерен. Він не містить глютену. Кукурудзяний крохмаль виробляють вищого, 1-го ґатунку і амілопектиновий. За зовнішнім виглядом — це однорідний порошок білого кольору з жовтуватим відтінком, без сторонніх запахів. …