Чому шинок гіркий на смак

2024 0 Comments

Чому гіркі кабачки?

Вона має гіркий смак і своєю появою вказує на те, що кабачки вирощуються в неправильних умовах. Найпоширенішою причиною гіркоти кабачків є перенасичення рослини фосфором і калієм. Їх надлишок може бути спровокований частою підгодівлею ґрунту, або ж неправильно обраним місцем для вирощування кабачків.

Як прибрати гіркоту з їжі?

Якщо страва підгоріла Якщо м'ясо. Овочі або риба трохи підгоріли, але ще не приготувались, то необхідно видалити підгорілу скоринку, перекласти продукт у інший посуд або відмити той, у якому страва готувалась, та завершити приготування.

Чого Ікра з кабачків гірка?

Кабачки – овочі, для якісного росту яких важливе хороше освітлення. Висаджувати їх рекомендується на сонячній стороні, уникаючи тіні. Тоді плоди виростуть смачними й ніжними, без гіркуватості. Чим менше світла рослина отримує, тим більше гіркоти накопичується.