Трактор без документів, що робити

2024 0 Comments

Якщо техніка з якихось причин була придбана без документів, то для її реєстрації необхідно спочатку подати позов до суду для визнання права власності. Для цього потрібно привести двох свідків. У Держспоживспоживслужбу подається заява про реєстрацію машини, яка у власності у власника понад п'ять років.10 січ. 2023 р.

Який штраф за несвоєчасну реєстрацію трактора?

в ПДР та на підставі ч. 6 ст. 121 КУпАП виносять 850 грн штрафу. Під час виписування цих штрафів працівники поліції «забувають» проаналізувати ДСТУ щодо особливостей номерних знаків сільгосптехніки по їх кількості.

Як оформити документи на трактор?

Для реєстрації трактора потрібно подавати позов до суду, щоб визнати право власності. У суді знадобиться два свідки, які підтверджують дані. До державної служби реєстрації сільгосптехніки подається заява із зазначенням номера двигуна та шасі.

Скільки коштує зняти трактор з обліку?

Ні, послуга є безоплатною.

Як оформити трактор без документів | Спецтехніка
Для здійснення зняття з обліку в Держтехнагляд треба надати: 1. Заява за встановленою формою; 2. Паспорт власника транспортного засобу; 3. Паспорт самохідної машини; 4. Свідоцтво про її реєстрацію; 5. Квитанції про сплату держмита і транспортного податку за звітний …